Cases
 

Wij willen tevreden klanten

- cases en referenties

Opel

Opel Bedrijfswagens

JS Nederland heeft ons een mooi product bezorgd. De brochure heeft het mogelijk gemaakt om onze positionering in samenwerking met onze grootste leveranciers op een effectieve manier neer te zetten. De brochure maakt het onze dealers mogelijk om het merk Opel Bedrijfswagens efficiënt te presenteren bij prospects.

Willem-Frederik van Oppenraaij
Opel Bedrijfswagens

 

Pathe

Pathé Theaters

Ik kan JS van harte aanbevelen als partner om samen brochures mee te maken. Het concept is goed, het proces werd door de medewerkers van JS op een professionele manier uitgevoerd en we zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Met name het flexibel inspelen op de wisselende deadlines en tijdsdruk was sterk.

Jason Stuit
Pathé Theaters

Het Comité

Koninklijke vereniging Het Comité van Graanhandelaren

Met de brochure die wij door JS Nederland hebben laten maken, hebben wij een prachtig middel in handen om te laten zien waar Het Comité van Graanhandelaren voor staat en wat wij kunnen betekenen voor onze leden. JS Nederland heeft de boodschap die wij met de brochure willen uitdragen goed begrepen en hier uitstekend op ingespeeld. Mede hierdoor sluiten de prachtige foto's en advertenties in de brochure naadloos aan op de inhoud van de brochure. Een goede ervaring en voor herhaling vatbaar.

Paulien van de Graaff
Koninklijke vereniging
Het Comité van Graanhandelaren